siNesteSia

Galeria-taller Barcelona

siNesteSia és una galeria-taller, que realitza exposicions d'artistes emergents i crea els seus propis projectes artístics. Aquests estan sensibilitzats amb la Natura i la conservació de les espècies.

Montserrat Pérez artista i comissària és la creadora d'aquest espai.

Nascuda a Barcelona l’ any 1968 és Tècnica Superior en Arts plàstiques en les especialitats d’ Arts aplicades al Mur i Disseny d’Indumentària per l’ Escola Superior de Disseny i Art Llotja. Va guanyar una beca de producció de la Fundació Felicià Fuster, i a participat en diferents exposicions individuals i col•lectives. Ha col•laborat amb l’associació Susoespai que apropa l ‘Art a la Salut Mental.

Actualment imparteix tallers artístics i creatius en diferents centres. Interessats a participar en el taller posar-vos en contacte a través del mail.
https://tallerartdissenyexperimental.carbonmade.com

Dissenya i realitza indumentària i vestuari escènic, col·laborant amb diferents companyies de teatre com la Fura dels Baus.
https://indumentariaivestuari.carbonmade.com

i duu a terme al seus propis projectes artístics.
https://monte.carbonmade.com

Exhibitions

2017

el Venadito, Col.lectiva, Centre Cultural La Farinera del Clot - Barcelona, Spain (El Venadito col.labora amb Depana i la Farinera del Clot www.depana.org.) Donació a DEPANA de 508€ (+ inf. El Venadito))

2016

El Venadito, Col.lectiva, Centre Cívic Matas i Ramis - Barcelona, Spain (El Venadito col.labora amb FAADA www.faada.org.) Donació a FAADA de 718€ (+ inf. El Venadito))

2016

El Venadito, Col.lectiva, Centre Cívic Sagrada Familia - Barcelona, Spain (El Venadito col.labora amb FAADA www.faada.org.) Donació 379,21 € +inf EL Venadito))

2016

El Venadito, Col.lectiva, FACTORÍA de Arte y Desarrollo - Madrid, Spain (El Venadito, on els artistes es posicionen contra el maltractament animal amb la col·laboració de FAADA/Donació a FAADA 48€ +inf EL Venadito)

2015

EL Venadito, Col.lectiva, Espai Antoni Miro Peris - Barcelona, Spain (El Venadito col.labora amb FAADA www.faada.org.) Donació a FAADA de 752€ (+ inf. El Venadito))

2015

Dones i Llops, Colel.ltiva, Centre Cívic Sagrada Familia - Barcelona, Spain (Dones i Llops col.labora amb Fapas, projecte llop www.fapas.es) Donació a FAPAS de 300€ (+ inf. Dones i Llops))

2014

Dones i Llops, Col.lectiva, Centre Cultural Farinera del Clot - Barcelona, Spain (Dones i Llops col.labora amb Fapas, projecte llop www.fapas.es) Donació a FAPAS de 400€ (+ inf. Dones i Llops))